Keçi Sütlü

12 vitamin 6 mineralli Sütlü Pirinç Unu

İçindekiler:

Pirinç Unu (%54), Yağlı Keçi Sütü Tozu (%28), Öğütülmüş Şeker, Mineraller (Kalsiyum Karbonat, Magnezyum Karbonat, Demir-III Pirofosfat, Çinko Sülfat, Mangan Sülfat, Potasyum İyodür), Vanilin, Vitaminler (L-Askorbik Asit, Nikotinamid, DL-Alfa Tokoferol Asetat, D-Pantotenat Kalsiyum, Tiamin Hidroklorür, Riboflavin, Pridoksin Hidroklorür, Retinil Asetat, Folik Asit, D-Biotin, Kolekalsiferol, Siyanokobalamin).

Hazırlanışı:

40 g (2 tepeleme çorba kaşığı) Arı Vitaminli’yi 250 ml (3 çay bardağı) suya karıştırarak ilave ediniz. Zaten tatlandırılmış olduğu için şeker ilave etmeyiniz. Orta sıcaklıktaki ocakta kaynayıncaya kadar karıştırınız. 1-2 dakika karıştırarak pişiriniz. Kaseye boşaltınız. Servis yapmadan önce soğumasını bekleyiniz.

Arı Keçi Sütlü’nün içerisinde inek sütü yerine keçi sütü bileşenleri yer almaktadır.Keçi sütü protein kompozisyonu bakımından Türkiye’de bir ilk..

İnek sütünde bulunan proteinlere karşı oluşan ve deri döküntüleri, kusma, ishal veya kabızlık, dışkıda kan, karın ağrısı, kramp gibi belirtilerle ortaya çıkan alerji türüne “İnek sütü proteini alerjisi” adı verilir. Keçi sütünde alerjiye sebep olan proteinlerin miktarı oldukça düşük olduğu için, en iyi seçenek keçi sütü olarak kabul edilmektedir. Ayrıca keçi sütü içerdiği kısa zincirli yağ asitleri ile inek sütüne göre daha kolay sindirilmektedir.

ENERJİ VE

BESİN ÖGELERİ

100 g

Toz ürün

Enerji                           (kj-kcal)

Yağ(g)

Doymuş yağ (g)

Karbonhidrat (g)

Şekerler (g)

Protein (g)

Tuz (g)

1631-384

1,8

0,6

82

22

10

0,24

VİTAMİNLER

Vitamin A (mcg)

Vitamin D (mcg)

Vitamin E (mg)

Vitamin C (mg)

Vitamin B1 (mg)

Vitamin B2 (mg)

Niasin (mg)

Vitamin B6 (mg)

Folik asit (mcg)

Vitamin B12 (mcg)

Biotin (mcg)

Pantotenik asit (mg)

 

303

7,0

2,0

30

1,2

0,6

6,0

0,4

60

0,5

8,0

1,2

MİNERALLER

Kalsiyum(mg)

Magnezyum (mg)

Demir  (mg)

Çinko (mg)

Mangan (mg)

İyot (mcg)

 

360

60

3,6

1,8

0,3

50

Diğer Ürünlerimiz